Ruski volumen? Ne hvala!

Katera od nas si ne želi, dolgih, predvsem pa gostih trepalnic? Idealno bi bilo, da bi izgledale goste, obenem pa tudi čim bolj naravne. Se sedaj sprašuješ, če je to sploh možno? Je, verjemi :) Lahko se pa prideš prepričati sama.

Po spletu si zagotovo zasledila imena za trepalnice kot so 3d, 7d, xd, megavolume, supervolume, supermegaultavolume :) in podobno. Zagotovo si se vprašala: "Kakšna je pa razlika?". Ker vem, da je veliko zmede glede tega, saj me stranke to nenehno sprašujejo, boš danes dobila odgovor na to. Juhu! :)

Vsi zgoraj našteti izrazi so razna imena za volumensko tehniko. Volumenska tehnika se razlikuje od klasične, saj lahko nanesemo na eno naravno trepalnico več podaljšanih - seveda zato, da dosežemo večji volumen. Pri Xtreme Lashes® rečemo taki tehniki Volumation™.

Na vsako naravno trepalnico nanesemo več podaljšanih, ki jih oblikujemo glede na stanje naravne trepalnice. Če je ta močna, jih lahko nanesemo več, če je pa šibkejša, jih nanesemo bistveno manj. To je zelo pomembno, saj tako preprečimo uničevanje naravnih trepalnic ter poškodbe le teh. To je pravilo pri Volumation™ tehniki: vsaka trepalnica je različna, zato tudi podaljšane trepalnice oblikujemo za vsako naravno trepalnico posebej. Kaj pa supermegaultra volumen, za katerega si slišala včeraj od prijateljice? Presenečena boš, ko boš izvedela, da je to ena in ista tehnika. Tako je! V resnici gre samo za različne marketinške poteze.

Ko boš naslednjič pri svoji Xtreme Lashes® stilistki, je ne sprašuj, če ti lahko naredi ruski volumen, saj že imaš volumensko tehniko (če si se odločila za Volumation™). V resnici si sploh ne želiš ruskega volumna. Zakaj? Ker gre tukaj samo za to, da so "palmice", ki jih nanesejo na podaljšane trepalnice pretežke, preveč podaljškov je na eni sami naravni trepalnici.

In kot smo že povedali, to ni zdravo, saj lahko naravna trepalnica predčasno izpade in pride do poškodbe, ki je lahko trajna. Tako, da ko boš naslednjič videla fotografijo, kjer bo spodaj pisalo, da je to ruski volumen, imej v mislih da so najverjetneje tiste podaljšane trepalnice zelo pretežke za naravne trepalnice. Torej ne pretiravati pri "velikosti" in "teži" palmic, ni zdravo pa tudi lično ni, če pretiravamo. Se strinjaš?

 

Torej...ruski volumen? Ne, hvala... želim Volumation™! :)

Tjaša, Renaissance lepotni salon

Deli: