Shranjevanje lepila v poletnih dneh

Vse stilistke Xtreme Lashes dobro vemo, kako se shranjuje lepilo. Vendar, ponovitev nikoli ne škodi :)

Pred odprtjem, lepilo hranimo v hladilniku, izven škatlice in vedno v pokončnem položaju. Pred prvo uporabo, vzamemo lepilo iz hladilnika in ga imamo vsaj dve uri na sobni temperaturi. Po prvi uporabi, lepila več ne damo v hladilnik, ampak ga hranimo v suhem in temnem prostoru, kjer ni direktne svetlobe, ki bi sijala nanj. V kolikor vemo, da lepila ne bomo uporabljali več dni zapored, ker gremo recimo na dopust, lahko v tem primeru lepilo hranimo v hladilniku, vendar priporočamo, da tega ne počnemo preveč pogosto, saj obstaja možnost, da zaradi tega lepilo ne bo več delovalo optimalno.

Poleti moramo biti še toliko bolj pozorne in pazljive, saj visoke temperature niso naše najboljše prijateljice pri delu. Lepila torej ne izpostavljamo direktnemu soncu, pazimo, da ga na postavimo na okno ali podoben prostor. Vlago in temperaturo poskušamo držati v mejah, ki so potrebne za delo, torej vlago med 45 in 60% temperaturo pa med 20 in 25°C. Samo v teh mejah lahko delamo nemoteno in brez težav, ne da bi se lepilo lepilo prehitro ali prepočasi sušilo in samo tako bo aplikacija na koncu optimalna.

Prosimo vas, da v kolikor nimate možnosti prevzeti lepila osebno v naših poslovnih prostorih na naslovu ulica Milana Majcna 18a, da pošiljko čim prej prevzamete na pošti, da ne naročujete lepila v petek, saj bo pri vas šele v ponedeljek in ne vemo v kakšnih pogojih bo v teh dveh dneh in da lepilo čim prej shranite v hladilnik, v kolikor ga nimate namena uporabljati takoj.

V kolikor imate še kaksno vprašanje sem na voljo,

Tjasa :)

Deli: