• HITRA ODPREMA NAROČIL
  • PRIDRUŽI SE DRUŽINI XTREME LASHES
  • IZOBRAŽEVANJA

Košarica

Vaša košarica je prazna!
Znesek: 0,00€

Iskanje

Najprej sem si podaljšane trepalnice zaželela na maturantskem plesu. Mama mi je željo uresničila in čisto so me očarale, počutila sem se kot princeska! To si želim imeti vsak dan, sem si rekla. Prihranke študentskega dela zapravim predvsem zase in obvezna zapoved so tudi moje glamurozne trepalnice, ki jih ob posebnih priložnostih še dodatno polepšam s kristalčki. Super so!

Neva, 20, študentka

Ženske imamo zjutraj pred ogledalom vsako leto več dela. Ker nosim kontaktne leče, mi že to vzame nekaj dragocenih minut, predvsem pa me moti večerno čiščenje trdovratnih maskar. S trepalnicami Xtreme Lashes® teh težav ni več, pa še vedno sem urejena. Tudi če me med igranjem golfa ujame dež, nisem v zadregi zaradi razmazanega ličila.

Martina, 47, poslovna ženska

Ker imam razmeroma majhne oči, sem se zjutraj veliko časa ličila, preden sem bila zadovoljna s svojim videzom. Potem sem slišala za podaljševanje trepalnic. Na začetku sem bila zelo skeptična. Zdelo se mi je, da so umetne trepalnice nekaj, kar uporabljajo samo filmske zvezde. Prepričala pa me je praktičnost in obstojnost - zjutraj ne potrebujem več časa za ličenje predela okrog oči, saj se zbudim že urejena.

Ana, 32, zaposlena mama dveh malčkov

Moti me, da športnice vsi obravnavajo kot ženske brez smisla za estetiko. Žal pa nihče ne pomisli, da ličila največkrat ne zdržijo napornih treningov in potenja, zato je potem učinek ravno obraten. Želim si predvsem naraven, nežen in ženstven videz – vse to mi pomeni Xtreme Lashes®. Kljub temu, da sem neprestano v stiku z vodo, so rezultati odlični.

Lili, 23, jadralka

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.