• HITRA ODPREMA NAROČIL
 • PRIDRUŽI SE DRUŽINI XTREME LASHES
 • IZOBRAŽEVANJA

Košarica

Vaša košarica je prazna!
Znesek: 0,00€

Iskanje

Izberite vrsto izobraževanja

Si začetnica ali že imaš izkušnje s podaljševanjem trepalnic in bi rada svoje znanje še nadgradila? Zagotovo imamo pravi program izobraževanje zate. Izberi program zase.

Začetni

 • Tehnika ena na ena
 • Teoretični in praktični del
 • Certifikat

Volumation

 • Volumenska tehnika
 • Teoretični in praktični del
 • Certifikat

Prehodni

 • Obvezno predznanje
 • Spoznavanje Xtreme Lashes tehnike in materialov
 • Certifikat

 • Novo poslovno priložnost
 • Visokokvalitetna izobraževanja razvita v ZDA
 • Brezplačno strokovno podporo tudi po izobraževanju
 • Zanesljivo in učinkovito logistično podporo (izdelke naročene do 12:00 odpremimo še isti dan)
 • Celovito ponudbo kozmetičnih izdelkov za predel okoli oči, ki so kompatibilni s podaljški trepalnic
 • Brezplačno poslovno svetovanje (kalkulacije, določanje prodajni cen, kako se pozicionirati na trgu, …)
 • Široko izbiro delovnega materiala (lepila, podaljškov trepalnic, obližev, posebnih dodatkov, …)
 • vse kozmetične izdelke, ki jih potrebujete tudi za samo nego trepalnic in predela okoli oči.

Naši trenerji, ki imajo za sabo že vrsto let strokovnih izobraževanj vam bodo predstavili svet podaljševanja trepalnic in vas naučili vseh osnov, tehnik in trikov, ki jih potrebujete pri samostojnem delu. Na voljo so vam tudi po izobraževanju, saj se zavedamo, da je izobraževanje zelo intenzivno in se kasneje pojavi še vrsto vprašanj in dilem, pri katerih vam bomo pomagali.

Ko sprejemate odločitev, kje se boste izobraževali, vam predlagamo, da postavite na prvo mesto kakovost in ne same cene izobraževanja. Svoj uspeh gradimo na dolgoročni zgodbi, ki jo sestavljajo:

 • kakovostni materiali,
 • kakovosten postopek,
 • dobro in globalno podprto trženje,
 • dobra logistična, strokovna in poslovno-svetovalna podpora.

Kakovostni materiali so plod dolgoletnih raziskav. Pri Xtreme Lashes® predstavlja podaljševanje trepalnic in razvoj vseh potrebnih materialov našo temeljno dejavnost.

Naš razvoj je usmerjen v zagotavljanje konstantne kakovosti, posebno skrb pa posvečamo skrbi za zdravje, svojih strank in stilistov.Dokaz za to je hipolargeno lepilo FlexFusion®, ki ne vsebuje formaldehida in lateksa – tako ne ogroža vašega zdravja in ne poškoduje naravnih trepalnic.

Kakovosten postopek in delo Xtreme Lashes® stilistov zagotavljamo s standardiziranim dvodnevnim izobraževanjem. Vsebuje teoretični del, največ pa je nepogrešljivega praktičnega dela – najprej vadbe na lutkah, takoj za tem pa na modelih.

Tako lahko strankam zagotavljamo najboljšo storitev. Vsem svojim stilistom stojimo ob strani z brezplačno pomočjo tudi po zaključku izobraževanja.

Praktični posvet/delo za vse tiste, ki so opravili začetno ali nadaljevalno izobraževanje. Možnost poslušanja teoretičnega dela izobraževanja, v kolikor pa so prosta mesta se lahko udeležite tudi drugega, praktičnega dela izobraževanja - POPOLNOMA BREZPLAČNO.

Brezplačno poslovno svetovanje nudimo vsem stilistom, udeležencem naših izobraževanj. To pomeni, da jim svetujemo in pomagamo pri pripravi enostavnih poslovnih načrtov, marketinške strategije, pomagamo pri pripravi kalkulacij in cenikov.

Koliko časa traja izobraževanje?

Pri Xtreme Lashes® želimo zagotavljati najvišjo kakovost – tako materialov kakor opravljene storitve. Za kakovostno osvojitev postopka podaljševanja en dan izobraževanja ne zadostuje. Bodoči stilisti se morajo najprej strokovno podkovati, za kar poskrbi teoretični del izobraževanja. Praktično usposabljanje pa poteka najprej na lutkah, šele kasneje, ko je stilist dovolj pripravljen, pa na živem modelu.

 

Kakšna so potrebna predsnanja za začetno izobraževanje?

Predznanje ni potrebno.

 

Je izobraževanje mogoče plačati na obroke?

Da, plačilo na obroke omogočamo preko sistema Leanpay in imetnikom plačilnih kartic Diners.

 

Ali si je mogoče ogledati izdelke Xtreme Lashes® (lepilo, trepalnice ...) že pred izobraževanjem?

Seveda, v naših poslovnih prosotroih na Brezovici pri Ljubljani. Nahajamo se na naslovu Podpeška cesta 14. Lahko pa se tudi dogovorimo za obisk pri vas. Pišite nam na info@arlen.pro ali nas pokličite na 040 880 820.

 

Ali moram imeti svoje podjetje (s.p. ali d.o.o.), da se udeležim izobraževanja Xtreme Lashes®?

Ne. Kasneje pa boste potrebovali formalno ureditev svojega poslovanja za izvajanje dejavnosti.

 

Koliko aplikacij moram narediti, da bom dovolj izkušena za opravljanje izpita za Xtreme Lashes® certifikat?

V povprečju 10 do 20. Pridobitev certifikata je brezplačna.

 

Na koga se lahko obrnem za pomoč, ko vadim sama?

Možnosti je več. Prvi mesec so vam na voljo trenerji, ki so vas učili. Poleg tega pa lahko vedno pokličete tudi na našo telefonsko številko 040 880 820. v naših poslovnih prostorih v Ljubljani, ulica Milana Majcna 18a (Šiška), kjer bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, po potrebi pa rešitev tudi pokazali.

 

Ali je lepilo FlexFusion primerno tudi za stiliste ins tranke, ki so občutljivi na alergije?

Da, lepilo FlexFusion® je ravno zaradi svoje sestave neagresivno tudi za stiliste in je najboljše hipoalergeno lepilo na tržišču. Ker ne vsebuje formaldehidov, minimalno hlapi in je primerno tudi za stiliste in stranke, ki so občutljivi na vnetja in alergije. Ustanoviteljica podjetja Xtreme Lashes® Joe Mouselli je diplomirana medicinska sestra in je imela ob razvoju lepila v mislih skrb za zdravje stilistov in strank.

Ali postopek podaljševanja trepalnic uničuje moje naravne trepalnice?

Nikakor ne. Ko je postopek podaljševanja izpeljan pravilno in profesionalno, naravne trepalnice niso preobremenjene. Stilist izbere takšne podaljške trepalnic, ki so najbolj skladni z naravnimi, nanaša pa jih samo na primerne naravne trepalnice – nikoli na tiste, ki so komaj začele rasti. Obenem je tudi lepilo FlexFusion®, ki ga uporabljajo Xtreme Lashes® stilisti, popolnoma neagresivno do naravnih trepalnic, saj je brez vonja in omogoča, da lahko med postopkom vaše oči odprte brez težav.

Predlagamo vam, da pred prvim nanosom fotografirate svoje naravne, nenaličene trepalnice. Po odstranitvi podaljšanih trepalnic pa vam lahko fotografija služi za primerjavo.

  

Slišala sem, da je podaljševanje trepalnic zdravju škodljivo. Je res tako?

Podaljševanje trepalnic pri Xtreme Lashes® stilistih nikakor ne vpliva na vaše zdravje. Veliko takšnih govoric so sprožila agresivna lepila, ki jih uporabljajo nekateri drugi ponudniki. Naše lepilo FlexFusion® je hipoalergeno, brez vonja, registrirano in odobreno na pristojnih institucijah Evropske unije, ki varujejo zdravje potrošnikov.

 

Kako vem, da stlist res uporablja Xtreme Lashes® materiale?

Vaše zadovoljstvo nam pomeni največ! Kot potrošnik imate pravico izvedeti, kakšne materiale uporablja vaš stilist. Zahtevate lahko, da vam stilist pred postopkom predstavi vse materiale, ki jih bo uporabil: lepilo, trepalnice, temeljni namaz. Seznam Xtreme Lashes® stilistov lahko preverite na naši spletni strani oziroma nas pokličete po telefonu na 040 880 820.

 

Ali lahko pride do kakšne alergijske reakcije?

Pri podaljšanih trepalnicah Xtreme Lashes® uporabljamo izključno izdelke preverjene kakovosti. Lepilo FlexFusion® je hipoalergeno lepilo, ki ne vsebuje formaldehida in lateksa, zato naj ne bi povzročalo alergij. Ker pa smo ljudje različni in so naše reakcije na različne spojine in njihove kombinacije različne, vedno obstaja možnost, da pride do alergijske reakcije, te možnosti pa so minimalne.

 

Ali postopek podaljševanja trepalnic traja vedno enako dolgo?

Ne, saj je trajanje odvisno od tega, ali si trepalnice podaljšujete prvič in tudi od količine vaših naravnih trepalnic. Ko si boste trepalnice podaljševali prvič, traja celoten postopek približno 2 uri. Čas aplikacije pa je odvisen tudi od količine vaših naravnih trepalnic. Če jih je več, je postopek daljši, saj se podaljški trepalnic nameščajo na vaše naravne. Po približno treh tednih je zaradi rasti in obnavljanja vaših naravnih trepalnic potrebna korektura, za katero stilist v povprečju potrebuje uro in pol.

 

Ali je potrebno, da po dolgotrajnem nošenju podaljšanih trepalnic naredimo premor in jih za nekaj časa odstranimo?

Ne, premor ni potreben. Xtreme Lashes® stilisti pri podaljševanju uporabljajo kakovostne materiale, ob tem pa uporabljajo dolžino in debelino trepalnic, ki je najbolj primerna za vaše naravne trepalnice. Gostota zato ne bo zmeraj enaka, saj se stilistka prilagaja obdobjem rasti vaših naravnih trepalnic in jih ne sme obremenjevati s pretežkimi trepalnicami. Zaupajte svoji stilistki, ki na koncu vsake aplikacije skrbno pregleda, da trepalnice med seboj niso zlepljene. Ker boste ličila in sredstva za njihovo odstranjevanje uporabljali v manjši meri, se bodo vaše naravne trepalnice med nošenjem Xtreme Lashes® trepalnic okrepile.

 

Ali je potrebno med postopkom podaljševanja trepalnic odstraniti kontaktne leče?

Ne. Kontaktne leče med podaljševanjem ne predstavljajo težav. Lepilo FlexFusion® namreč le minimalno hlapi in zato ne povzroča nikakršnih neprijetnosti.

 

Ali morska voda škodi podaljšanim trepalnicam?

Nikakor ne. Pozorni bodite le na to, da 3 ure po namestitvi ne močite trepalnic. Kasnejših omejitev ni. Je pa priporočljivo, da si trepalnice splahnite s sladko vodo. Za razliko od ličil, ki se razmažejo, je velika prednost podaljšanih trepalnic prav v tem, da z njimi lahko plavate in se potapljate ter ob tem ohranjate brezhiben pogled.

 

Ali je potrebno ob nošenju Xtreme Lashes® trepalnic uporabljati izključno Xtreme Lashes® kozmetične izdelke in ličila?

Ne, jih pa priporočamo, saj so vsi izdelki kompatibilni s podaljšanimi trepalnicami. V vsakem primeru pa odsvetujemo uporabo kozmetičnih izdelkov in ličil na oljni osnovi, saj je olje snov, ki povzroča izpadanje podaljšanih trepalnic.

Izberite vrsto izobraževanja

Izberite način izobraževanja

Izberite paket izobraževanja*

 • 330,00 € + DDV
 • 399,00 € + DDV
 • 590,00 € + DDV
 • 460,00 € + DDV
 • 690,00 € + DDV
 • 250,00 € + DDV
 • 450,00 € + DDV
 • 710,00 € + DDV
 • 810,00 € + DDV

Izberi datum*

 • Znesek:
  0,00 + DDV

REZERVIRAJTE SVOJE MESTO NA TEČAJU

Izberite način plačila*

Prijava na izobraževanje

Naslov za dostavo

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.