• HITRA ODPREMA NAROČIL
  • PRIDRUŽI SE DRUŽINI XTREME LASHES
  • IZOBRAŽEVANJA

Košarica

Vaša košarica je prazna!
Znesek: 0,00€

Iskanje

Spoznajte ekipo

Helena Kosmina

Vsaka zgodba ima svoj začetek. Helenina zgodba se je začela, ko je opravila tečaj podaljševanja trepalnic v salonu, ki ga je obiskovala kot stranka. Sledilo je dodatno izobraževanje v ZDA, na sedežu podjetja Xtreme Lashes, in hobi je kmalu prerasel v poslovni izziv. Helena je tako leta 2012 postala nosilka franšize Xtreme Lashes v Sloveniji. Skupaj s soustanoviteljico, predsednico in CEO Xtreme Lashes®, Jo Mousselli, je v Ameriki preživela ogromno časa in se udeležila številnih seminarjev, septembra 2014 pa je tudi sama gostila mednarodno konferenco Xtreme Lashes® v Ljubljani. Tečajniki in stilisti jo cenijo zaradi dostopnosti, saj ima zmeraj odgovore in pojasnila na vsa njihova vprašanja.

Tjaša Močnik

Tjaša je bila naš dolgoletni partner. Tečaj podaljševanja trepalnic je pri nas opravila leta 2012 in od takrat dalje se posveča delu na tem področju. Za seboj ima že več tisoč opravljenih aplikacij. Izkušnje in znanje je najprej pridobivala v centralnem salonu Xtreme Lashes v Ljubljani, nato pa je  nadaljevala kariero samostojne stilistke v svojem lepotnem salonu Renaissance. Z ekipo vodilne znamke v svetu podaljševanja trepalnic sodeluje že od samega začetka, pri čemer se nenehno izobražuje o novostih in izpopolnjuje svojo tehniko.

Preberi več

Monika Jenko

Monika je po izobrazbi kozmetičarka. Pristopila je k nam najprej kot tečajnica za podaljševanje trepalnic, saj je želela strankam ponuditi storitev podaljševanja trepalnic in želela je predvsem varne ter kvalitetne materiale. Svet trepalnic jo je toliko navdušil, da je to postala ena njenih ljubših storitev. Ko si je nabrala dovolj izkušenj v svojem salonu Diamant spa, smo jo povabili k sodelovanju z nami. Leta 2018 je tako pridobila naziv trenerja in od takrat vodi izobraževanja Xtreme Lashes.

Kaja Šimek

Kaja je s podaljševanjem trepalnic prvič srečala leta 2014, ko je delala v kozmetičnem salonu v Mariboru. Takrat je bila ta dejavnost pri nas še v zgodnjem razcvetu, vendar jo je kar hitro očarala. Leta 2018 je Kaja stopila na samostojno pot in odprla svoj kozmetični salon, Illume studio, v katerem še danes podaljšuje trepalnice, od leta 2020 pa izvaja tudi izobraževanja kot trenerka Xtreme Lashes.


Pravi, da je delo mentorice, predavateljice in stilistke njeno poslanstvo, ki jo izjemno osrečuje in izpopolnjuje. Vsak nov dan sprejema kot nov izziv, novo možnost za rast in nov uspeh. »Vso znanje in izkušnje, ki jih danes imam, so le del tega, kar ti lahko predam«.

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.