Kaj pomeni X-Wrap?

Kaj pomeni X-Wrap?

Vse najboljše stvari se začnejo na X: Xtreme Lashes®, X-Wrap™. Vendar, zakaj takšno ime? Zagotovo si se že vprašala. Odgovor je zelo preprost: ker imajo trepalnice obliko črke X. Je to sploh možno? Seveda je! Kot vidiš prikazano na sliki, imajo naše “wrepke” (kot jim mi ljubkovalno rečemo) korene v obliki črke X.

Zagotovo ti sedaj po glavi roji naslednje vprašanje: Zakaj pa? Ker lahko na tak način zajamemo enkrat več površine naravne trepalnice kot pri klasičnih trepalnicah, ki smo jih imeli v preteklosti ali pa pri konkurenčnih znamkah. To omogoča trajnejšo pritrditev s katere koli strani. Smo prvi v Sloveniji, ki smo že leta 2016 uvedli to novost na tržišče podaljševanja trepalnic. Na tak način so podaljšane trepalnice bolj obstojne, ker imamo večjo površino za lepljenje in podaljšana trepalnica se popolnoma prime in objame naravno trepalnico. 

Bodi pozorna na imena kot so »ellipse«, »flat lashes«, ipd., saj to niso X-Wrap™ trepalnice in si tudi niso nič podobne, saj imajo zgoraj navedene trepalnice le plosko površino in ne obliko na črko »X«. Zaradi ploske površine jih ni možno lepiti iz vseh strani, v večini primerov.

Še nekaj lastnosti in prednosti naših X-Wrap trepalnic:

  • Plosko in široko dno daje videz uporabe črtala za oči ob celotni liniji trepalnic;
  • Bogat matiran videz, zelo podoben naravnim trepalnicam, zato ne izstopajo;
  • Močnejši spoji, enostavnejše nanašanje;
  • Več kot 50% lažje od ostalih klasičnih trepalnic za tehniko ena na ena;
  • Različne ukrivljenosti: X35, X40, X50, X90;
  • Na voljo multi ali posamične tablicice.

Ker so več kot 50% lažje od ostalih klasičnih podaljškov, lahko z njimi delaš volumenski videz. Kako? Na eno naravno trepalnico lahko zalepiš dve X-Wrap™ trepalnici. Je to sploh možno? Ja, je. Ali se naravne trepalnice kaj poškodujejo? Ne, brez skrbi. Te zanima kaj več o tej tehniki? Pokliči nas, z vesejem ti bomo pomagali.

Torej, imaš še kakšen pomislek? Te zanima cena? Paket najbolj razvitih podaljšanih trepalnic na trgu znaša od 21,80 €+DDV. Nisi pričakovala takšne cene za vrhunsko kvaliteto, ne?

Tako je, razlika v ceni s konkurenčnimi znamkami je minimalna. Torej, zakaj ne bi izbrala najboljše, če imaš možnost?

Pobrskaj v našo spletno trgovino, naroči in se sama prepričaj o vrhunski kvaliteti Xtreme Lashes. V TRGOVINO

Lahko pa nas pokličeš tudi na telefonsko številko 040 880 820.

Deli: