• HITRA ODPREMA NAROČIL
  • PRIDRUŽI SE DRUŽINI XTREME LASHES
  • IZOBRAŽEVANJA

Košarica

Vaša košarica je prazna!
Znesek: 0,00€

Iskanje

Kakovostna namestitev trepalnic se začne s svetovanjem

Svetovanje je pomemben del postopka. Zaupajte svojemu stilistu, kakšen učinek želite. Pomembno je, da se s stilistom dogovorite o vseh podrobnostih – o želeni dolžini trepalnic in učinku, ki ga pričakujete. Stilistka bo vaše želje upoštevala v največji možni meri, izbrala pa bo dolžino, barvo, obliko in debelino trepalnic, ki so za vas najbolj primerne, da naravne trepalnice ne bodo preobremenjene.

 

Čistilni postopek za daljšo obstojnost

Pred vsakim podaljševanjem trepalnic, naj bo to prvič ali ob korekturi, stilist očisti vaše naravne trepalnice. Z njih odstrani morebitne ostanke ličil, predvsem pa jih razmasti in uravna pH vrednost. Gre za pomemben korak v postopku podaljševanja, ki izboljša vzdržljivost umetnih trepalnic in delovanje lepila.

Zdravju prijazno, neboleče in sproščujoče nanašanje

Za prvo podaljševanje trepalnic si rezervirajte približno 2 uri časa. Med podaljševanjem na vaše trepalnice namestimo podaljške trepalnic, ki se nikoli ne dotaknejo veke in tako pri rasti ne ovirajo naravnih trepalnic. Postopek je zdravju popolnoma prijazen in neboleč. Zaradi hipoalergenega lepila FlexFusion®, ki ne vsebuje formaldehida, lahko vaše oči med postopkom brez težav odprte. Ker pa je občutek sproščujoč, lahko tudi zaspite. Kakovostni Xtreme Lashes® materiali ne dražijo oči, zato so trepalnice primerne tudi za uporabnike kontaktnih leč.

 

Korektura za ohranjanje videza

V treh tednih se obnovi približno ena tretjina naravnih trepalnic. V tem času tudi zrastejo, zato je potrebno obnoviti podaljšane trepalnice. Pri postopku korekture stilist zapolni prazna mesta na novo zraslih naravnih trepalnicah in zamenja nekatere podaljške trepalnic, ki izstopajo zaradi dolžine. Korektura traja manj kot prvo podaljševanje, sicer pa zanjo potrebujete približno uro in pol časa. Stilistko obiščite tudi v primeru, ko želite odstraniti podaljške trepalnic. Za popolnoma neboleč postopek bo potrebovala približno 15 minut, vaše naravne trepalnice pa bodo nepoškodovane.

Ali je moj stilist Xtreme Lashes® stilist? Preveri TU.

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.