Posvet s stranko

Kakšen je postopek preden začnemo z dejansko aplikacijo podaljševanja trepalnic oziroma kako poteka pravilen posvet s stranko.

Draga naša bodoča stranka! Ko boš vstopila k nam v salon, se zavedamo, da je zelo pomembno, kakšen prvi vtis bomo pustili na tebi. Zato bomo najprej poskrbeli, da je naš delovni prostor urejen in da bomo tudi sami primerno urejeni. Ko te bomo prijazno sprejeli, bomo imeli nekaj vprašanj, ki so pomembna za nas, za aplikacijo, ter seveda tudi zate, saj boš medtem izvedela nekaj bistvenih informacij glede podaljševanja trepalnic.

Katera so ta vprašanja? Pa začnimo! :) 

V roke boš dobila vprašalnik. Nič strašnega in tudi vprašanja niso nemogoča, verjemi :) Najprej nas bo zanimalo, kakšne izkušnje si že imela s podaljšanimi trepalnicami, si jih že nosila, si se za postopek odločila prvič? Tako izvemo, ali si že seznanjena s postopkom, že veš kako vzdrževati podaljšane trepalnice, itd. Naslednja stvar, ki nas zanima je povezana z zdravjem vaših oči: imaš morda katerokoli bolezen, ki bi bila ali je bila pred kratkim prisotna na področju okrog oči (operacija, infekcija, zdravila, alergije..)?

V kolikor si imela ali imaš kaj od navedenega, se bomo pogovorili o tem, ali naj opravimo postopek podaljševanja ali pa bi morda počakali in se dogovorili za nov termin. V kolikor si v preteklosti že imela alergijo, konjunktivitis, blefaritis, atopični dermatitis, seboroični dermatitis, ekcem ali kakšno drugo zdravstveno težavo na področju okrog oči, bomo zagotovo uporabili lepilo FlexFusion® s tehnologijo hitrega sušenja , ki je primeren za občutljive oči. Če si alergična na katerekoli kozmetične izdelke ali preparate, nas prosim o tem tudi obvesti.

Nikoli se ne bomo odločili podaljšati trepalnice osebi, ki okreva po operaciji, kaže znake infekcije ali ima razdražene oči, osebi, ki je alergična na akrilate/cianoakrilate ali je alergična na katerokoli sestavino, ki jo vsebujejo produkti za podaljševanje trepalnic.

V kolikor nosiš očala, nas o tem prej obvesti, da se ne bo zgodilo, da bi trepalnice podaljšali, na koncu pa ugotovili, da so morda predolge in ti zato drsajo po očalih. Zato, bomo to prej preverili in izbrali ustrezno dolžino podaljškov.

No, tako bomo imeli vse informacije, ki jih potrebujemo pred začetkom postopka. Šele sedaj, se lahko uležeš na posteljo, zapreš oči in začneš uživati v lepotnem spancu. Pred in med tem, te bomo pa večkrat povprašali ali se dobro počutiš in ali čutiš kakšno nelagodje med delovnim procesom.

Zakaj? Ker si želimo, da imaš kar se da pozitivno izkušnjo :) 

Nasvidenje, do naslednje, nove teme, ki ji bom delila z vami :)

Tjaša, Renaissance lepotni salon

Deli: