• HITRA ODPREMA NAROČIL
 • PRIDRUŽI SE DRUŽINI XTREME LASHES
 • BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200 EUR

Košarica

Vaša košarica je prazna!
Znesek: 0,00€

Iskanje

Spoznaj Infinity trepalnice, dizajnirane za neskončen Omni Volume, klasičen ali hibridni videz, z dolgotrajnešo obstojnostjo in 50% manj teže!

Kaj so podaljški trepalnic Faux Mink Infinity?

S podaljški Faux Mink Infinity bodo vaše trepalnice goste, a še vedno videti naravne. Te edinstvene trepalnice so pravzaprav dve okrogli trepalnici, ki sta spojeni pri korenu in ločeni zgoraj, da dajejo pahljačasti, mehkejši, bolj naraven videz gostih trepalnic od korena do konic. Trepalnice Infinity so za polovico lažje in polovico tanjše od večine običajnih enojnih okroglih trepalnic, njihova dodatna prednost pa je širša podlaga, s katero zapolnite vrzeli vzdolž linije trepalnic in ustvarite podlago, na katero lahko dodate šopke za večji volumen.

Pritrditev trepalnic Infinity je čvrsta iz katere koli smeri in tudi lažja kot kdaj koli prej. Ko umetne trepalnice pritrdite na zgornji ali spodnji del naravnih trepalnic, se naravne trepalnice nežno usedejo v utor, ki ga ustvarijo trepalnice Faux Mink Infinity. Če imate raje pritrditev ob trepalnici ali ovitje okrog nje, imajo trepalnice Infinity širšo površino, zato je pritrditev tudi bolj čvrsta.

Trepalnice Faux Mink Infinity so na voljo v bogati črni z mat površino v naslednjih oblikah:

 • 4 ukrivljenosti: X35®, X40®, X50®, X90®
 • 2 premera: 0,15 in 0,20 mm
 • Dolžina: posamičnih dolžin:
  • od 6 do 14 mm
  • 3 multi dolžine: 6–8 mm, 8–14 mm, 15–17 mm

Trepalnice Faux Mink Infinity lahko uporabljate pri tehniki ena na ena in pri tehniki Volumation.

Pri klasični uporabi na eno naravno trepalnico pritrdite en podaljšek. Za mega volumen lahko nalepite več trepalnic Infinity eno na drugo, ker širša in bolj ploska podlaga trepalnice Infinity deluje kot ploskev, na katero dodate druge trepalnice in tako ustvarite bogatejši volumen.

Zakaj smo se pri Xtreme Lashes odločili za novo vrsto podaljškov trepalnic?

Z nenehnimi inovacijami smo ugotovili, da stilisti potrebujejo podaljške, ki so bogate barve, lahke, naravnega videza a z dodanim volumnom. Še vedno pa morajo dosegati Xtreme Lashes standarde, ki zagotavljajo visoko učinkovite izdelke brez zahtevnega vzdrževanja in z dolgotrajno obstojnostjo. Jo je s svojo ekipo strokovnjakov za razvoj izdelkov, tehnikov za nadzor kakovosti in stilistov za trepalnice uspelo prav to! Ta nova vrsta podaljškov za trepalnice stilistom omogoča, da še podrobneje snujejo svoje dizajne.

Kako so podaljški trepalnic Faux Mink Infinity podobni, a vendar drugačni od vnaprej izdelanih 2D šopkov trepalnic?

Čeprav so trepalnice Infinity in vnaprej izdelani 2D šopki sestavljeni iz dveh podaljškov pritrjenih skupaj, so vlakna Faux Mink v trepalnici Infinity pritrjena pri korenu in razcepljena pri konici, vnaprej izdelani 2D šopki pa so sestavljeni iz dveh trepalnic, pritrjenih pri korenu (bodisi toplotno ali z lepilom), kar ustvari široko pahljačo, ki se širi od korena.

Kako so podaljški trepalnic Faux Mink Infinity podobni, a vendar drugačni od po meri izdelanih 2D šopkov trepalnic Omni Volume™ s tehniko mega volumna?

Čeprav so trepalnice Infinity in 2D šopki sestavljeni iz dveh trepalnic Faux Mink Bold pritrjenih skupaj, so vlakna Faux Mink v trepalnici Infinity pritrjena pri korenu in razcepljena v konici, 2D šopki pa so sestavljeni iz dveh posameznih vlaken podaljškov Faux Mink Bold, pritrjenih pri korenu SAMO z lepilom, kar ustvari široko pahljačo, ki se širi od korena.

Imajo podaljški trepalnic Faux Mink Infinity razcepljene konice?

Da, imajo. Te trepalnice imajo široko podlago, ki je ločena na dve dolgi razcepljeni konici. Te razcepljene konice so zasnovane tako, da ustvarijo pahljačasti, mehkejši, naraven videz, a še vedno z veliko volumna.

Ali ima osnova podaljškov trepalnic Faux Mink Infinity enak premer kot podaljški Faux Mink Bold?

Širina podaljška trepalnic je pri korenu je enaka pri podaljških Faux Mink Infinity in pri Faux Mink Bold. Razlika je v obliki, ne širini podlage. Podaljški Faux Mink Infinity tehtajo približno polovico manj od tradicionalnih okroglih podaljškov enakega premera, zato so Faux Mink Infinity premera 0,15 mm ustrezen nadomestek za podaljške Faux Mink ali Faux Mink Bold premera 0,10 mm. To bo strankam z naravno tankimi trepalnicami omogočilo drznejši videz, ne da bi pri tem ogrozile svojih naravnih trepalnic.

Se pri uporabi podaljškov trepalnic Faux Mink Infinity kaj spremeni?

Ker se naravna trepalnica tako dobro prilega v utor pri korenu trepalnic Infinity, imajo mnogi raje namestitev od zgoraj, vendar je podaljške mogoče uspešno pritrditi na kateri koli način. Vedno upoštevajte naravno smer rasti trepalnic stranke in za najbolj čvrsto pritrditev izberite najboljši položaj. Tehnika pobiranja ostane enaka. Kot vedno sledite standardni tehniki pobiranja: podaljšek primite približno na 1/3 od konice pod kotom 30 stopinj.

Kot vedno jih v lepilo namočite glede na podaljšek trepalnic in vrsto naravnih trepalnic, premer in ukrivljenost. Oblika te trepalnice zlahka pobere več lepila, saj ima večjo površino v primerjavi z običajnimi okroglimi podaljški. Če pri nameščanju zajamete preveč lepila, upočasnite delo, da ga zajamete manj.

Ali oblika trepalnic vpliva na količino lepila, ki ga lahko poberem?

Da. Oblika te trepalnice lahko zajame več lepila kot običajna okrogla trepalnica, saj ima večjo površino v primerjavi z običajnimi okroglimi podaljški.

Trepalnice Infinity:​ ​

 • Predstavljajo popolno podlago, na katero varno pritrdite trepalnico ali šopek trepalnic ter čisto preprosto, hitro in natančno ustvarite videz mega volumna, ki so zdaj še bolje pritrjene in za polovico lažje od običajnih!​
 • Razcepljene konice ustvarijo pahljačasti, mehak in izjemno prožen videz.​
 • Olajšajo zapolnjevanje vrzeli med redkimi trepalnicami, zato vam ni treba več uporabljati debelejših in večjih umetnih trepalnic.​
 • Njihova teža je za polovico manjša od tradicionalnih okroglih trepalnic; teže skoraj ni občutiti.​
 • Imajo edinstveno obliko, ki omogoča, da se lepilo ustrezno pritrdi ne glede na način pritrditve trepalnic – zgoraj, ob strani, spodaj ali ovite okrog naravnih – in to zelo učinkovito!​
 • Zagotavlja daljše, polnejše, temnejše, gostejše dvignjene trepalnice, ki ne popusti niti pri nadaljnjem pritrjevanju trepalnic. ​

CENA: 21,80 eur+DDV

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.