• HITRA ODPREMA NAROČIL
  • PRIDRUŽI SE DRUŽINI XTREME LASHES
  • IZOBRAŽEVANJA

Košarica

Vaša košarica je prazna!
Znesek: 0,00€

Iskanje

Izdelki Xtreme Lashes® so revolucionarni in nenehno presenečajo. Ponujajo popolnoma varen način nanosa trepalnic, s katerim lahko vašim strankam zagotovite daljše, gostejše in privlačnejše trepalnice naravnega videza. Z Xtreme Lashes® bodo vaše stranke dosegle prečudovit naraven izgled oziroma ekstremno ekstravaganten in dramatičen videz, ki je primeren za posebne priložnosti.

Katere trepalnice izbrati?

Poznamo različne vrste trepalnic Xtreme Lashes®, ki se razlikujejo glede na debelino, dolžino, barvo in ukrivljenost. Obstaja več kot 700 možnih kombinacij umetnih trepalnic. Katere boste izbrali, je odvisno od oblike in barve oči, barve las, tena polti in od priložnosti, za katero urejate stranko. Če želi stranka imeti trepalnice, primerne za vsakodnevno nošenje, ji boste priporočili določen tip in barvo trepalnic. V primeru, da se stranka odpravlja na gala dogodek ali svečano prireditev, pa boste uporabili popolnoma drug tip trepalnic. Kot dober stilist boste zagotovo znali izbrati tisto pravo kombinacijo.

 

Podaljški, ki se prilagodijo vašim lastnim trepalnicam

Obstaja ogromno različic trepalnic Xtreme Lashes®: poznamo 4 različne debeline, 4 različne stopnje ukrivljenosti, 25 različnih barv in 12 različnih dolžin – vse od 6 do 17 milimetrov. Trepalnice Xtreme Lashes® se lahko prilagodijo vsaki obliki očesa in popolnoma vsaki vrsti trepalnice. Kot izšolan stilist Xtreme Lashes® boste znali svetovati, katera izbira trepalnic je najprimernejša za stranko glede na vrsto njenih naravnih trepalnic.

Kristali Swarovski na trepalnicah Xtreme Lashes®

Stilisti Xtreme Lashes® so odlično pripravljeni tudi na posebne priložnosti, ko mora stranka izgledati kar se da glamurozno. Stranki lahko takrat ponudite nanos trepalnic, posutih s kristali Swarovski, s katerimi bo še bolj blestela. Stranka lahko izbira med različnimi barvnimi odtenki in velikostmi kristalov, narejenih posebej za trepalnice. Srebrni kristali imajo lahko premer 1 mm, 1,5 mm ali 1,9 mm. Barvni kristali imajo premer 1,9 mm, a lahko stranka izbira med več kot 26 različnimi barvami. Bojazen, da bi kristal odpadel, je popolnoma odveč Ko je kristal nalepljen na trepalnico, je nanjo pričvrščen tako močno, da ga je nemogoče odstraniti, zato je vsaka bojazen, da bi odpadel, odveč. Odpadel bo šele takrat, ko bo izpadla tudi trepalnica, lahko pa se, če stranka tako želi, odstrani celotno trepalnico s kristalom.

 

Bojazen, da bi kristal odpadel, je popolnoma odveč

Ko je kristal nalepljen na trepalnico, je nanjo pričvrščen tako močno, da ga je nemogoče odstraniti, zato je vsaka bojazen, da bi odpadel, odveč. Odpadel bo šele takrat, ko bo izpadla tudi trepalnica, lahko pa se, če stranka tako želi, odstrani celotno trepalnico s kristalom.

 

Kaj pa, če si stranka želi le kristale Swarovski, brez podaljšanih trepalnic?

V tem primeru stranki stilist nanese nekaj podaljšanih trepalnic, ki ne izstopajo, in nanje nalepi kristal oziroma kristale.

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.