Vrhunski strokovnjak delil svoje znanje in izkušnje - SREČANJE Z GÜNTERJEM KRAUSOM

Vrhunski strokovnjak delil svoje znanje in izkušnje - SREČANJE Z GÜNTERJEM KRAUSOM

V sredo, 24. maja, je Slovenijo obiskal vodilni evropski strokovnjak na področju podaljševanja trepalnic in oblikovanja obrvi Günter Krause. Med udeleženci je delil svoje znanje in bogate izkušnje. Krause je lastnik franšize Xtreme Lashes® za Nemčijo, Avstrijo in Švico, obenem pa tudi ustanovitelj podjetja Neyes® Brows, zato na področju kozmetike uživa velik ugled.

V Ljubljani je Günter Krause predstavil nove trende in novosti na trgu podaljševanja trepalnic in oblikovanja obrvi. Največ pozornosti je namenil varnosti in kakovosti materialov za delo. Kakovostna in vrhunska storitev je namreč mogoča le ob uporabi najboljših in popolnoma varnih materialov, ki nudita največ tako strankam kot stilistom.

Izkušenega strokovnjaka Krauseja sicer poleg strokovnosti odlikuje tudi izjemen smisel za komunikacijo in humor, zato je udeležencem izobraževanja zaupal tudi številne anekdote iz svoje dolgoletne, kar 30-letne kariere v lepotni industriji. Predavanje je bilo tako obenem poučno in zabavno ter ravno prav sproščeno, da je pogovor stekel v obe smeri. Znanja željni udeleženci so izvedeli veliko dobrodošlih informacij, predvsem pa nasvetov, kako začeti oziroma vztrajati v konkurenčnem okolju. 

Po zaključku uradnega dela izobraževanja je ostalo še nekaj časa za sproščeno druženje in klepet, obvezne »selfije« in skupinsko  fotografiranje. Priložnosti, da Slovenijo obišče tako pomembno ime na področju kozmetične industrije, ni veliko. Udeleženci so bili nadvse navdušeni nad srečanjem, posebno pa nad pozitivno energijo in karizmo Gunterja Krauseja.  

  

 

 

Deli: