• HITRA ODPREMA NAROČIL
  • PRIDRUŽI SE DRUŽINI XTREME LASHES
  • BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200 EUR

Košarica

Vaša košarica je prazna!
Znesek: 0,00€

Iskanje

Zagotovo želite zase samo najboljše. Na področju podaljševanja trepalnic smo to mi. Leta 2005 smo v Združenih državah Amerike postavili trdne temelje za razvoj nove panoge, zato radi rečemo, da smo bili pionirji na področju podaljševanja trepalnic. Varnost in vaše dobro počutje nam pomenita največ, zato se neprestano razvijamo, obenem pa ustvarjamo nove trende. Zagotavljamo najvišjo kakovost po dostopnih cenah. Več kot 19.000 šolanih stilistov v 27-ih državah potrjuje, da je Xtreme Lashes® vodilna blagovna znamka v svetu, na to mesto pa so nas postavile zadovoljne uporabnice.

Najvišja kakovost in celostna izbira materialov

Ker je zdravje prav tako pomembno kot lepota, prav zato smo razvili zdravju prijazne materiale. Naša najpomembnejša inovacija je medicinsko lepilo FlexFusion®, ki ne poškoduje naravnih trepalnic. Ne vsebuje formaldehida in lateksa, je hipoalergeno, ne draži kože in oči. Je brez vonja. Vaše oči tako lahko med celotnim postopkom nanosa kadarkoli odprete. Ker lepilo ni agresivno, tudi ne predstavlja nevarnosti za zdravje stilista. Z veliko izbiro trepalnic, ki pričarajo različne učinke, bo vaš pogled prava umetnina.

 

Izšolani in certificirani strokovnjaki

Skrbi za izobraževanje posvečamo enako pozornost kot kakovosti materialov. Xtreme Lashes® stilisti so šolani po preverjeni in skrbno določeni metodologiji. Pri podaljševanju trepalnic uporabljajo izključno izbrane materiale preverjene in nespremenljive kakovosti (tonik za čiščenje, trepalnice, lepilo, …). Le tako so lahko naši partnerji. Ponujamo vam torej vrhunsko uporabniško izkušnjo – med nanosom podaljšanih trepalnic in tudi ob njihovem odstranjevanju, ki je enako pomembno.

 

Učinek, ki ga želite

Naj gre za posebno priložnost in glamurozen pogled ali vsakdanji, popolnoma naravni videz – vse to je Xtreme Lashes®. Stilistka bo upoštevala vaše želje in natančno namestila trepalnice za želeni učinek. Kakovostni materiali zagotavljajo, da bodo vaše oči urejene in svežega videza 24 ur na dan. Ob pravilni negi se bodo vaše naravne trepalnice med nošenjem podaljšanih trepalnic še dodatno okrepile, saj jih ne boste obremenjevali z nanosom maskare in z dnevnim odstranjevanjem ličil.

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.