• HITRA ODPREMA NAROČIL
  • PRIDRUŽI SE DRUŽINI XTREME LASHES
  • BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200 EUR

Košarica

Vaša košarica je prazna!
Znesek: 0,00€

Iskanje

Zaradi naše predanosti, osredotočenosti in skrbi za zdravje smo postali vodilni na svetu.

Ponosni smo, da smo danes prisotni v kar 27-ih državah sveta in da se je pri nas šolalo že več kot 19.000 stilistov.

Ko sprejemate odločitev, kje se boste izobraževali, vam predlagamo, da postavite na prvo mesto kakovost in ne same cene izobraževanja. Seveda je pomembno, koliko boste plačali za izobraževanje. Še pomembneje pa je, kaj boste za to dobili in kako se vam bo ta vložek povrnil.

Svoj uspeh gradimo na dolgoročni zgodbi, ki jo sestavljajo:

  • kakovostni materiali,
  • kakovosten postopek,
  • dobro in globalno podprto trženje,
  • dobra logistična, strokovna in
  • poslovno-svetovalna podpora.

Kakovostni materiali so plod dolgoletnih raziskav. Pri Xtreme Lashes® predstavlja podaljševanje trepalnic in razvoj vseh potrebnih materialov našo temeljno dejavnost. Specializirani smo za podaljševanje trepalnic in kozmetiko za predel okoli oči. Naš razvoj je usmerjen v zagotavljanje konstantne kakovosti, posebno skrb pa posvečamo skrbi za zdravje, svojih strank in stilistov. Dokaz za to je hipolargeno lepilo FlexFusion®, ki ne vsebuje formaldehida in lateksa – tako ne ogroža vašega zdravja in ne poškoduje naravnih trepalnic. Le z neprestanim nadzorom kakovosti lahko zagotavljamo svoj položaj največjega globalnega ponudnika.

Kakovosten postopek in delo Xtreme Lashes® stilistov zagotavljamo s standardiziranim dvodnevnim izobraževanjem. Vsebuje teoretični del, največ pa je nepogrešljivega praktičnega dela – najprej vadbe na lutkah, takoj za tem pa na modelih. Dolgoletne izkušnje izkazujejo, da je za osvojitev Xtreme Lashes® metode nujno dvodnevno izobraževanje, saj je en dan za to premalo. Tako lahko strankam zagotavljamo najboljšo storitev. Vsem svojim stilistom stojimo ob strani z brezplačno pomočjo tudi po zaključku izobraževanja.

Praktični posvet/delo za vse tiste, ki so opravili začetno ali nadaljevalno izobraževanje. Možnost poslušanja teoretičnega dela izobraževanja, v kolikor pa so prosta mesta se lahko udeležite tudi drugega, praktičnega dela izobraževanja - POPOLNOMA BREZPLAČNO.

Dobro in globalno podprto trženje omogočamo vsem našim Xtreme Lashes® stilistom. Objavljeni so na na naših spletnih straneh, pripravljamo pa tudi vse marketinške tiskovine (brošure, letaki …).

Strokovna in logistična podpora, ki jo zagotavljamo Xtreme Lashes® stilistom, omogoča telefonsko pomoč na daljavo vsak delovni dan. Obenem zagotavljamo brezhibno dostavo materiala v dogovorjenih rokih. Za naročila materiala, ki so oddana do 12.00, je dostava zagotovljena že naslednji dan. Naročila so mogoča preko elektronske pošte ali telefona.

Brezplačno poslovno svetovanje nudimo vsem stilistom, udeležencem naših izobraževanj. To pomeni, da jim svetujemo in pomagamo pri pripravi enostavnih poslovnih načrtov, marketinške strategije, pomagamo pri pripravi kalkulacij in cenikov …

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.