• HITRA ODPREMA NAROČIL
 • PRIDRUŽI SE DRUŽINI XTREME LASHES
 • IZOBRAŽEVANJA

Košarica

Vaša košarica je prazna!
Znesek: 0,00€

Iskanje

Trepalnice Xtreme Lashes - Infinity

od 26,60€
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 26,60€ (-0%)

Šifra: ----

Trepalnice Infinity so za polovico lažje in polovico tanjše od večine običajnih enojnih okroglih trepalnic, njihova dodatna prednost pa je širša podlaga, s katero zapolnite vrzeli vzdolž linije trepalnic in ustvarite podlago, na katero lahko dodate šopke za večji volumen. Ko umetne trepalnice pritrdite na zgornji ali spodnji del naravnih trepalnic, se naravne trepalnice nežno usedejo v utor, ki ga ustvarijo trepalnice Faux Mink Infinity. Če imate raje pritrditev ob trepalnici ali ovitje okrog nje, imajo trepalnice Infinity širšo površino, zato je pritrditev tudi bolj čvrsta.

Ukrivljenost :
Dolžina :
Debelina :

NAČIN LEPLJENJA:

 • Zgoraj
 • Spodaj
 • Iz strani
 • Ovito okrog naravne trepalnice

TEHNIKA DELA:

 • Ena na ena

PRIMERNO ZA:

 • Začetnice
 • Izkušene stilistke

KOMPATIBILNE Z LEPILI:

 • Xtreme volume
 • HP-Ultra
 • Flex Fusion

S podaljški Faux Mink Infinity bodo vaše trepalnice goste, a še vedno videti naravne. Te edinstvene trepalnice so pravzaprav dve okrogli trepalnici, ki sta spojeni pri korenu in ločeni zgoraj, da dajejo pahljačasti, mehkejši, bolj naraven videz gostih trepalnic od korena do konic. Trepalnice Infinity so za polovico lažje in polovico tanjše od večine običajnih enojnih okroglih trepalnic, njihova dodatna prednost pa je širša podlaga, s katero zapolnite vrzeli vzdolž linije trepalnic in ustvarite podlago, na katero lahko dodate šopke za večji volumen.

Pritrditev trepalnic Infinity je čvrsta iz katere koli smeri in tudi lažja kot kdaj koli prej. Ko umetne trepalnice pritrdite na zgornji ali spodnji del naravnih trepalnic, se naravne trepalnice nežno usedejo v utor, ki ga ustvarijo trepalnice Faux Mink Infinity. Če imate raje pritrditev ob trepalnici ali ovitje okrog nje, imajo trepalnice Infinity širšo površino, zato je pritrditev tudi bolj čvrsta.

Širina podaljška trepalnic je pri korenu je enaka pri podaljških Faux Mink Infinity in pri Faux Mink Bold. Razlika je v obliki, ne širini podlage. Podaljški Faux Mink Infinity tehtajo približno polovico manj od tradicionalnih okroglih podaljškov enakega premera, zato so Faux Mink Infinity premera 0,15 mm ustrezen nadomestek za podaljške Faux Mink ali Faux Mink Bold premera 0,10 mm.

Ker se naravna trepalnica tako dobro prilega v utor pri korenu trepalnic Infinity, imajo mnogi raje namestitev od zgoraj, vendar je podaljške mogoče uspešno pritrditi na kateri koli način. Vedno upoštevajte naravno smer rasti trepalnic stranke in za najbolj čvrsto pritrditev izberite najboljši položaj. Tehnika pobiranja ostane enaka. Kot vedno sledite standardni tehniki pobiranja: podaljšek primite približno na 1/3 od konice pod kotom 30 stopinj.

Kot vedno jih v lepilo namočite glede na podaljšek trepalnic in vrsto naravnih trepalnic, premer in ukrivljenost. Oblika te trepalnice zlahka pobere več lepila, saj ima večjo površino v primerjavi z običajnimi okroglimi podaljški. Če pri nameščanju zajamete preveč lepila, upočasnite delo, da ga zajamete manj.

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.