• HITRA ODPREMA NAROČIL
  • PRIDRUŽI SE DRUŽINI XTREME LASHES
  • IZOBRAŽEVANJA

Košarica

Vaša košarica je prazna!
Znesek: 0,00€

Iskanje

VOLUMATION TEČAJ

Vsebina 

Gre za nadaljevalno izobraževanje. Namenjeno je stilistom z že opravljenim začetnim izobraževanjem pri kateremkoli ponudniku na trgu. 
V kolikor je posameznik opravil  začetno izobraževanje pri drugi blagovni znamki ne predstavlja to nobene težave, saj tečaj zajama tudi splošne infrormacije namenjene spoznavanju Xtreme Lashes® materialov in metodologije. Ker je tečaj individualni 

Trajanje tečaja: 2 dni, individualno

Prvi dan:

stilisti se na izobraževanju najprej seznanijo s teoretičnim delom tehnike Volumation. Teoretični del tečaja poteka v naši on-line učilnici. Razdeljen je na več sklopov, sozi katere vas bodo vodile naše trenerke. Po vsakem zaključenem sklopu vaš čaka kratko preverjanje znanja v obliki kviza. V kolikor je uspešbo opravljen imate možnost preiti na naslednji sklop. Teoretični del je obvezen in ga je potrebno opraviti predno pristopite na praktični del izobraževanja.

Drugi dan:

Sledi vaja različnih tehnik Volumation na lutkah in vaja na modelu pod strokovnem nadzoru naših trenerjev. Pri praktičnem delu si morate sami zagotoviti model in ga pripeljati s seboj. 
Na izobraževanju vsak stilist prejme paket opreme Volumation Student kit, priročnik za tehniko Volumation, ob zaključku pa tudi Volumation Certifikat.

Cena

OSNOVNI VOLUMATION PAKET : 399 € + DDV 

DELOVNI MATERIAL
Volumation izobraževanje 1
00003127 Keramična ukrivljena pinceta Procomfort®  1
00003130 Pinceta - Pro Comfort ukrivljena PC-Z 1
00013015 Lepilo Xtreme Volume® in Temeljni premaz za trepalnice - komplet 1
ČRNE TREPALNICE
23990502 XL trepalnice-Omni Volume-črne X40-0.05 8-14 mm 1

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.