• HITRA ODPREMA NAROČIL
  • PRIDRUŽI SE DRUŽINI XTREME LASHES
  • BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200 EUR

Košarica

Vaša košarica je prazna!
Znesek: 0,00€

Iskanje

ZAČETNI TEČAJ

Vsebina 

Začetno izobraževanje je lahko skupinsko ali individualno. Namenjeno je vsem, ki še nimate predznanja na področju podaljševanja trepalnic. Izobraževanje poteka po certificirani metodologiji Xtreme Lashes®.  
Na izobraževanju udeleženci prejmejo natisnjeno gradivo in priročnik v slovenskem jeziku. Po zaključenem izobraževanju pa udeleženci prejmejo vsa ostala potrebna gradiva v elektronski obliki (ceniki, opis izdelkov, vpisni listi za stranke,  ….).  
Na izobraževanju je vsem tečajnikom zagotovljen ves material za delo. Datumi za skupinski tečaj so vedno razpisani vnaprrej in potekajo približno enkrat  mesečno. Glede individualnih terminov se pa dogovorimo posamično s tečajnico. 

Trajanje tečaja: 2 dni


Prvi dan: spoznavanje teorije podaljševanja trepalnic in postopkov Xtreme Lashes®, spoznavanje delovnega materiala. Teoretični del tečaja poteka v naši on-line učilnici. Razdeljen je na več sklopov, sozi katere vas bodo vodile naše trenerke. Po vsakem zaključenem sklopu vaš čaka kratko preverjanje znanja v obliki kviza. V kolikor je uspešbo opravljen imate možnost preiti na naslednji sklop. Teoretični del je obvezen in ga je potrebno opraviti predno pristopite na praktični del izobraževanja.  
Drugi dan: vaja na lutkah in na modelih pod nadzorom naših trenerjev. Pri praktičnem delu si morate sami zagotoviti model in ga pripeljati s seboj.  
Po zaključenem izobraževanju prejemejo udeleženici certifikat. Po tečaju sledi samostojna vadba, ki je nujna za pridobivanje potrebnih izkušenj za samostojno delo. V tem času je udeležencem na voljo brezplačno mentorstvo trenerjev, izkušenih stilistov. Pomoč in mentorstvo sta na voljo vedno tudi po zaključenem tečaju.  
Cena 
a) Dvodnevno začetno skupinsko izobraževanje: 330 € + DDV 
b) Dvodnevno začetno individualno izobraževanje: 450 € + DDV  (* V kolikor se na individualno izobraževanje prijavi dodatna tečajnica, znaša doplačilo 150 € + DDV) 


Kaj je Xtreme Lashes® certifikat? 


Gre za certifikat o visoki usposobljenosti za delo, ki je veljaven v vseh državah s franšizo Xtreme Lashes®, v tem trenutku jih je že 27. Xtreme Lashes® stilist z veljavnim certifikatom lahko postane tudi uradni Xtreme Lashes® partner. 

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.