• HITRA ODPREMA NAROČIL
 • PRIDRUŽI SE DRUŽINI XTREME LASHES
 • IZOBRAŽEVANJA

Košarica

Vaša košarica je prazna!
Znesek: 0,00€

Iskanje

Ne glede ali vas zanima samo podaljševanje trepalnic ali izobraževanje za podaljševanje trepalnic, je odgovor enak. Smo korak pred drugimi.     Zaradi naše predanosti, osredotočenosti in skrbi za zdravje smo postali vodilni na svetu.

Prisotni smo v kar 27-ih državah sveta, izšolanih je že več kot 19.000 stilistov.

V Sloveniji je Xtreme Lashes prisoten od leta 2009. Smo pionirji na tem področju v Sloveniji, saJ smo bili eni izmed prvih, ki smo se profesionalno začeli ukvarjati s podaljševanjem trepalnic in z izobraževanjem novih stilistov ter tako poskrbeli, da se je takrat nov svetovni trend širil tudi pri nas.  Do sedaj je naša izobraževanja uspešno opravilo preko 700 stilistk.

Ker se zavedamo, da lahko klasična lepila ogrožajo predvsem zdravje stilistov, smo razvili tudi hipoalergeno lepilo FlexFusion®, ki ne vsebuje formaldehida in lateksa in tako ne ogroža zdravja. FlexFusion® je medicinsko lepilo, razvito in proizvedeno v ZDA. Zaradi uporabljenih sestavin in omenjenega proizvodnega procesa) je lepilo hipoalergeno. To pomeni, obstaja bistveno manj možnosti, da bodo stranke razvile reakcijo nanj.

To nam dokazujejo tudi pričanja naših strank (tako stilistk kot končnih uporabnic), ki lepilo uporabljajo že vrsto let (od leta 2010).
 

Stilistom nudimo: 

 • Novo poslovno priložnost 
 • Visokokvalitetna izobraževanja razvita v ZDA 
 • Brezplačno strokovno podporo tudi po izobraževanju 
 • Zanesljivo in učinkovito logistično podporo (izdelke naročene do 12:00 odpremimo še isti dan); 
 • Celovito ponudbo kozmetičnih izdelkov za predel okoli oči, ki so kompatibilni s podaljški trepalnic 
 • Brezplačno poslovno svetovanje (kalkulacije, določanje prodajni cen, kako se pozicionirati na trgu, …)     

 

Strankam nudimo: 

Predvsem lepo, prijetno in zdravju zelo prijazno izkušnjo. Zdravo podaljševanje trepalnic je naše glavno vodilo in od njega ne odstopamo. Zavedamo se, da je zdravje oči na prvem mestu, zato strankam ponujamo najkvalitetnejše materiale, ki na dolgi rok ne škodijo.

Kakovostni umetni podaljški trepalnic Xtreme Lashes delujejo povsem naravno in poskrbijo za svež in urejen videz vaših oči, 24 ur na dan. Ob pravilnem nanosu in negi se vaše naravne trepalnice še dodatno okrepijo, saj vam ni več treba uporabljati in odstranjevati maskare. 

 ZAKAJ JE XTREME LASHES VODILNA ZNAMKA NA SVETU?

Zaradi naše predanosti, osredotočenosti in skrbi za zdravje smo postali vodilni na svetu.

Ko sprejemate odločitev, kje se boste izobraževali, vam predlagamo, da postavite na prvo mesto kakovost in ne same cene izobraževanja.

Svoj uspeh gradimo na dolgoročni zgodbi, ki jo sestavljajo: 

 • kakovostni materiali, 
 • kakovosten postopek, 
 • dobro in globalno podprto trženje, 
 • dobra logistična, strokovna in poslovno-svetovalna podpora. 

 
Kakovostni materiali 
 so plod dolgoletnih raziskav. Pri Xtreme Lashes® predstavlja podaljševanje trepalnic in razvoj vseh potrebnih materialov našo temeljno dejavnost. Naš razvoj je usmerjen v zagotavljanje konstantne kakovosti, posebno skrb pa posvečamo skrbi za zdravje, svojih strank in stilistov. Dokaz za to je hipolargeno lepilo FlexFusion®, ki ne vsebuje formaldehida in lateksa – tako ne ogroža vašega zdravja in ne poškoduje naravnih trepalnic. 

Kakovosten postopek in delo Xtreme Lashes® stilistov zagotavljamo s standardiziranim dvodnevnim izobraževanjem. Vsebuje teoretični del, največ pa je nepogrešljivega praktičnega dela – najprej vadbe na lutkah, takoj za tem pa na modelih. Tako lahko strankam zagotavljamo najboljšo storitev.  Vsem svojim stilistom stojimo ob strani z brezplačno pomočjo tudi po zaključku izobraževanja.

Praktični posvet/delo za vse tiste, ki so opravili začetno ali nadaljevalno izobraževanje. Možnost poslušanja teoretičnega dela izobraževanja, v kolikor pa so prosta mesta se lahko udeležite tudi drugega, praktičnega dela izobraževanja - POPOLNOMA BREZPLAČNO.  

Dobro in globalno podprto trženje omogočamo vsem našim Xtreme Lashes® stilistom. Objavljeni so na na naših spletnih straneh, pripravljamo pa tudi vse marketinške tiskovine (brošure, letaki …).  

Strokovna in logistična podpora, ki jo zagotavljamo Xtreme Lashes® stilistom, omogoča telefonsko pomoč na daljavo vsak delovni dan. Obenem zagotavljamo brezhibno dostavo materiala v dogovorjenih rokih. Za naročila materiala, ki so oddana do 12.00, je dostava zagotovljena že naslednji dan. Naročila so mogoča preko elektronske pošte, telefona ali preko naše spletne trgovine

Brezplačno poslovno svetovanje nudimo vsem stilistom, udeležencem naših izobraževanj. To pomeni, da jim svetujemo in pomagamo pri pripravi enostavnih poslovnih načrtov, marketinške strategije, pomagamo pri pripravi kalkulacij in cenikov. 

LEPILA XTREME LASHES

Lepilo FlexFusion® s (RCT)

Lepilo FlexFusion® odlikuje tehnologija hitrega sušenja (Rapid Cure Technology™ - RCT), kljub temu, da ne vsebuje formaldehidov. To pomeni, da minimalno hlapi, obenem pa zagotavlja obstojnost, varnost, prožnost, idealno viskoznost in neopazno pričvrstitev. Razvili smo ga izključno za podaljševanje trepalnic Xtreme Lashes® in je primerno tudi za uporabnice kontaktnih leč. Izdelano je v ZDA, ki je registriran pri Ameriškem vladnem uradu za zdravila in prehrano.

Dodatna prednost lepila FlexFusion® je zmanjšana viskoznost, ki zagotavlja strokovno in nevidno pričvrstitev trepalnic.   

Najpomembnejše prednosti lepil FlexFusion®:

 • Varuje zdravje stilistov in strank, 
 • Ne škodi naravnim trepalnicam, 
 • Se izjemno hitro suši,  
 • Omogoča ličenje že 3 ure po aplikaciji,  
 • Uporabniku prijazna viskoznost, 
 • Manjša verjetnost zlepljenih trepalnic,  
 • Hipoalergenost, 
 • Brez vonja, 
 • Hlapljivost je minimalna, 
 • Proizvedeno v ZDA v obratu, registriranem pri Upravi ZDA za živila in zdravila (FDA), 
 • Proizvedeno v skladu s standardom vodenja kakovosti ISO 13485:2003. 

Lepilo HP-ULTRA® 

Je visoko zmogljivo lepilo za trepalnice, ki se osuši v nekaj sekundah – kljub temu pa zagotavlja visoko fleksibilnost. Njegove lastnosti poskrbijo, da boste za pritrditev trepalnice potrebovali le delček običajnega časa. Čeprav lepilo HP-Ultra® sprošča zelo malo hlapov, ga lahko stranke z občutljivimi očmi ali ter z nagnjenjem k alergiji na cianoakrilat, slabo prenašajo.  Lepilo HP-Ultra® ni hipoalergeno.

Lepilo Xtreme Volume®

Lepilo Xtreme Lashes® Xtreme Volume™ je najboljše lepilo za podaljševanje trepalnic za izkušene stiliste, ki potrebujejo izdelek, ki zagotavlja enostavno, hitro in natančno uporabo. Odlikujejo pa ga nizka viskoznost, takojšnje lepljenje, naravna in močna vez, hitro sušenje in dolga obstojnost. To inovativno lepilo za volumenske trepalnice se izvrstno obnese v okoljih z najrazličnejšimi zračnimi vlažnostmi in pomaga pri hitrem, enostavnem in kakovostnem nanašanju trepalnic.   

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.